In het portfolio hieronder zie je wat voorbeelden van wat ik zoal maak. En je ziet een aantal reacties van mijn klanten. Staat jouw timmerklus of wens er niet bij? Dat zegt niets. Als het van hout mag zijn, kan ik je vast en zeker helpen! Mail of bel me gewoon even.

“We hebben Ko ontmoet toen onze parketvloer gerepareerd moest worden.
Ko werkt erg netjes, nauwkeurig en snel. Toen we hoorden dat hij eigenlijk meubelmaker was hebben we hem onze tuinset getoond. Deze set was heel oud, 1960, en betekende heel veel voor ons. Hij heeft altijd in de tuin van Hotel Sint Nicolaas in Vries gestaan. Ko heeft 1 stoel meegenomen en in zeer korte tijd 4 nieuwe stoelen gemaakt, ook het schilderwerk ziet er fantastisch uit. We zijn heel blij met de nieuwe stoelen en dankbaar dat Ko deze zo netjes heeft gemaakt. We kunnen Ko aan iedereen aanbevelen”.

Hilde en René

Bergeijk

“Alsnog willen wij onze dank uitspreken voor het mooie werk wat je voor ons hebt gedaan! Meedenkend, en met veel passie en inzet heb jij een prachtige schuifdeur beneden in de woonkamer gemaakt. Uitgesproken oud hout. Kortom een deur die leeft en dient als een sieraad in de kamer! Wij genieten er samen iedere dag van. Echt vakmanschap!”.

Monique Timmers

Eindhoven

Wil je meer details van mijn werk zien?